Ревматология

1   2    последна
Аулин®

Aulin® – оригинал за бързо лечение на болка и възпаление

  • Aulin е бързодействащо НСПВС за първи избор при лечение на широк диапазон от възпалителни състояния с присъствие на остра болка.
  • Aulin е бързодействащо лекарство за първи избор при симптоматично лечение на болезнен остеоартрит
  • Aulin е бързодействащо лекарство за първи избор при лечение на първична дисменорея.
  • Nimesulideсе характеризира с много бързо начало на противовъзпалителния и аналгетичен ефект, който започва 15 минути след приема на лекарството.

Нестероидния противовъзпалителен медикамент Aulin®(nimesulide)е преференциален СОХ-2 инхибитор с многофакторен механизъм на действие, който осигурява ефективна аналгезия с висока гастроинтестинална поносимост.

http://tabletkiantykoncepcyjne.com.pl/ellaone.html
sprawdź!
http://tabletkiantykoncepcyjne.com.pl/ellaone.html

 

 

 


»повече

AULIN SPCЛистовка за пациента
Piascledine®

Piascledine® – лекарствен продукт за лечение на артрозна болестна колянна и тазобедрена става

Piascledine® е френски лекарствен продукт за лечение на симптоматична ОА на колянна и тазобедрена става. Piascledine® (неосапуняемите екстракти от авокадо 100mg и соя 200mg) се получава чрез молекулна дестилация от неосапуняеми фракции от масла на авокадо 1/2 и соя 2/3. Освен многобройните проучвания, доказващи ефекта на медикамента по отношение намаляване на болката и подобряване на ставната функция при пациенти с артрозна болест, са проведени и клинични проучвания за дългосрочна оценка на ефикасността на терапията с Piascledine® за намаляване използването на НСПВС


»повече

PIASCLEDINE SPCЛистовка за пациента
Flexodon®A

Flexodon®A - Подмладява ставите и връща радостта от движението!

СПРИ БОЛКАТА!!!

http://chorobyweneryczne.com.pl/
porady, objawy chorób, sprawdź!
http://chorobyweneryczne.com.pl/

Швейцарски фармацевтичен продукт за хора страдащи от болки в ставите, свързани с износване на ставния хрущял поради напреднала възраст, наднормено тегло или свръх натоварване. Прилага се и по време на тежка физическа работа, която натоварва ставите.

Eдна таблетка Flexodon A съдържа 400 mg глюкозамин сулфат и 200 mg хондроитин сулфат.

Глюкозамин сулфат и хондроитин сулфат са включени в препоръките за лечение на остеоартрит на колянна става на Европейската лига срещу ревматизма (EULAR)

 

 


»повече

Листовка за пациента
1   2    последна