Гинекология

1   2    последна
Аулин®

Aulin® – оригинал за бързо лечение на болка и възпаление

  • Aulin е бързодействащо НСПВС за първи избор при лечение на широк диапазон от възпалителни състояния с присъствие на остра болка.
  • Aulin е бързодействащо лекарство за първи избор при симптоматично лечение на болезнен остеоартрит
  • Aulin е бързодействащо лекарство за първи избор при лечение на първична дисменорея.
  • Nimesulideсе характеризира с много бързо начало на противовъзпалителния и аналгетичен ефект, който започва 15 минути след приема на лекарството.
http://tabletkiantykoncepcyjne.com.pl/ellaone.html
sprawdź!
http://tabletkiantykoncepcyjne.com.pl/ellaone.html

Нестероидния противовъзпалителен медикамент Aulin®(nimesulide) е преференциален СОХ-2 инхибитор с многофакторен механизъм на действие, който осигурява ефективна аналгезия с висока гастроинтестинална поносимост.

 


»повече

AULIN SPCЛистовка за пациента
Monural®

Monural® ( Fosfomycin trometamol) - иделният антибиотик за лечение на остър цистит

Monural® ( Fosfomycin trometamol) е уроселективен антибиотик, трометамолова сол на фософониевата киселина, класифициран в групата на „ други антимикробни средства”.

Благодарение на мощният му бактерициден и антиадхезивен ефект срещу най-честите причинители на уроинфекции (E.coli, Klebsiella spp., Proteus spp., Enterobacter spp., Staphylococcus spp., Enterococcus spp.) и целенасоченото му действие в долен уринарен тракт, Monural® е включен в препоръките на Европейското урологично дружество като средство на първи избор при лечение на неусложнени инфекции на долните пикочни пътища. Дори е разрешен за приложение при уроинфекции и по време на бременността, например при асимптомна бактериурия и остър цистит (група Б според Американската Агенция по храните и лекарствата - FDA)


»повече

MONURAL SPCЛистовка за пациента
Macmiror®

 

Macmiror® complex (Nifuratel + Nystatin) силата на тройното действие

http://chorobyweneryczne.com.pl/
porady, objawy chorób, sprawdź!
http://chorobyweneryczne.com.pl/

Macmiror® complex е единственият комбиниран гинекологичен продукт на нашия пазар с едновременен бактерициден, трихомонациден и антимикотичен ефект. Използва се за лечение на смесени вулвовагинални инфекции, дори преди наличие на резултат от микробиологично изследване,трихомонален вулвовагинит, бактериална вагиноза. Предлага се в две лекарствени форми, вагинални капсули и вагинален крем подходящи за приложение при възрастни а крема и при деца. Благодарение на изключителният профил на безопасност не е противопоказан за приложение при бременни жени.

Macmiror® (Nifuratel)

Таблетки, за перорална употреба. При трихомониазни и смесени бактериални колпити, бактериална вагиноза, с оглед комбиниране на локално със системно действие и лечение и на двамата партньори, при безсимптомно носителство и уроинфекции.


»повече

MACMIROR SPCЛистовка за пациента
1   2    последна